Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Alphen aan de Rijn

Het kan in sommige situaties zeer wenselijk zijn om het lichaam te ontgiften. Een vergiftigd lichaam kan allerlei soorten klachten geven. Zo kan je je lusteloos voelen, moe en negatief of somber. Ook kunnen klachten steeds terugkeren zoals verstoppingen, verkoudheid en griep. Slechte adem, geen concentratie, overgewicht, spier- en gewrichtspijnen, hoofdpijnen en nog veel meer vage klachten kunnen een teken zijn dat het lichaam vervuild is.

De oorzaak van deze gezondheidsklachten hebben te maken met onze leefwijze waarin de meesten van ons veel druk ervaren, teveel stress hebben en weinig tijd. Aandacht voor bewust eten en voedende maaltijden ontbreekt.De supermarkten staan vol met producten die ons lichaam lichaam nog meer schade toebrengt en dat zorgt voor een grote onbalans. Als gevolg daarvan e ontstaat er een vicieuze cirkel  waarin we "gevangen" zitten. De suikerspiegel schommelt, de hormonen zijn uit balans en we bouwen een tekort op aan essentiĆ«le mineralen en vitamine.

 

Door tijdelijk een detox kuur te volgen kan het lichaam weer tot rust komen, ontgiften en herstellen. Velen ervaren dit als een grote opruiming met een vitaal en energiek resultaat. De grote stap wordt gemaakt om blijvend de levenswijze te veranderen waarbij goede voeding een belangrijke hoofdrol speelt.