Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Alphen aan de Rijn

Workshops

Voeding, kruiden en gezond zijn

Inspirerende cursus die je handvatten aanreikt hoe je voeding en kruiden kunt gebruiken om je gezond en fit te voelen. Je leert niet alleen de belangrijke dingen over voeding maar we combineren dit met de kennis van de kruiden. Theorie wordt afgewisseld met het opdoen van praktische ervaring waarbij je de mogelijkheid krijgt om het direct zelf toe te passen/te bereiden. Afhankelijk van wat de natuur op dat moment laat zien, zal ik een aantal voorjaarskruiden behandelen. Het is een afwisselde cursus waarbij we eigen brouwsels gaan maken, ons gaan verdiepen en naar buiten gaan. Je krijgt een reader met recepten.

De cursus start op:
Vrijdag 12 april - 3 mei - 17 mei - 14 juni en 28 juni 2019

Lokatie: Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Aanvang: 9.30 -12.00 uur (welkom vanaf 9.15 uur) 
Vergoeding: € 195 (inclusief reader)

 

Detox workshop

Tijdens deze workshop krijg je uitleg en kennis over het ontgiften van het lichaam om jouw gezondheid een positieve impuls te geven. Ik bespreek de verschillende vormen van ontgiften van je lichaam, hoe je het zelf kan doen en waar je op moet letten. We maken gezamenlijk een detox sap en ik laat je allerlei praktische zaken zien. Je krijgt een uitgebreide reader mee met daarbij een detox protocol met recepten.

Deze workshop is op zaterdag 20 april en 4 mei 2019 van 9.00-12.30 uur
Lokatie: Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Vergoeding: € 50,= (inclusief reader, recepten en detoxsap)

 

Voed je darmen

In deze workshop  krijg je praktische kennis over hoe je jouw darmen gezond kan houden. Er wordt uitgelegd wat voeding voor rol speelt en wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van de natuurgeneeskunde om de darmen in balans te krijgen of te houden. We maken een natuurlijk probioticum en je ontvangt een reader met informatie en recepten

Deze workshop is op zaterdag 29 juni 2019 van 13.00 -16.00 uur
Lokatie: Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Vergoeding: € 50 (inclusief reader, recepten en probioticum)

 

Kind & Voeding

Tijdens deze workshop krijg je informatie aangereikt over voeding voor je kind, gezond snoepen en creatieve oplossingen. Hoe leer je jouw kind gezond eten? Waar moet je op letten? Het verschil tussen voedsel en vulling. Gedrag van kinderen versus voeding. Interessante kennis wordt gecombineerd met praktische toepasbaarheid. Je ontvangt een reader met recepten.

Deze workshop is op vrijdag 13 september van 9.00 - 12.30 uur
Lokatie: Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Vergoeding: € 50,= (inclusief reader)

 

De workshops worden in een kleine groep verzorgd waardoor er veel persoonlijke aandacht is en ruimte om te delen en te ervaren.