Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Alphen aan de Rijn

Even voorstellen

Ik ben Yvonne Schop (1971), moeder van Floris en levenspartner van Gert-Jan.
Mijn passies zijn dansen, in de natuur zijn en reizen. Letterlijk en figuurlijk de wereld ontdekken. Het leven is dan ook een grote inspiratiebron voor mij en leidt me steeds weer naar nieuwe wegen en gebieden van bewustzijn.

In 2006 heb ik deze gezondheidspraktijk opgestart nadat ik was afgstudeerd als Body Stress Release practitioner in Zuid-Afrika. Daarvoor ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening bij verschillende banken. Tijdens deze bankcarriĆØre werd mij duidelijk hoe belangrijk gezondheid is om een gelukkig en vitaal leven te leiden. Om te leven vanuit  mijn hart en te werken plezier en passie. Een balans te vinden tussen inspannen en ontspannen.

Mijn eigen zoektocht en nieuwsgierigheid gaven richting aan hoe mijn leven zich ontvouwde. Zo volgde ik  trainingen op het gebied van zelfontwikkeling, NLP en gezondheid. Uiteindelijk ben ik naar Zuid-Afrika geĆ«migreerd waar ik woonde, werkte en leefde. Daar ben ik ook opgeleid als Body Stress Practitioner (2006). Inmiddels ben ik ook afgestudeerd Biodanza docente, Celzouttherapie therapeute en studeerde ik kruidengeneeskunde en ben ik (orthomoleculair) voedingsadviseur.

Naast mijn werk in de praktijk, verzorg ik met grote regelmaat workshops.