Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn
Alphen aan de Rijn

Dansen

De moderne tijd waarin we nu leven vraagt veel van ons. We moeten veel, ervaren stress en leven vooral vanuit ons hoofd. Het is mijn missie om mensen te laten dansen zodat ze de stroom van het leven kunnen ervaren. Elke dans is een uitnodiging om jouw hart te openen en je bewust te zijn van jouw lichaam.
 
Door te dansen leer je jezelf vrijer te bewegen, in contact te komen met je eigen vitale kracht en je blijer, gelukkiger te voelen. Het dansen leert je om jouw eigen ritme te (her) ontdekken en opent je ogen voor de wereld om je heen.
 
Tijdens de dansworkshop word je door de dansoefeningen en bijbehorende muziek uitgenodigd om in het moment aanwezig te zijn en spanningen los te laten. Er onstaat ruimte om weer in contact te komen met je eigen gevoelens, vitaliteit, verlangens en instincten.

Bij het dansen gaat het vooral om de ervaring en bewustwording. Het is een manier om onszelf te voeden.  We laten ons inspireren door de muziek, de groep en het dansen. Iedere deelnemer kan op haar of zijn eigen wijze expressie geven aan de dans. Er is dus veel ruimte en vrijheid voor iedere deelnemer om het dansen als persoonlijke reis  te ervaren.

Als afgestudeerd Biodanza facilitator heb ik vele workshops gevolgd in binnen- en buitenland. Elk dans transformeert en geeft mij diepere verbinding met mijn essentie. Het dansen heeft mij de afgelopen jaren veel blijheid, kracht en vreugde geven. Ook heb ik bijzondere mensen en leraren mogen ontmoeten tijdens het dansen.